OM OS

Bag SkiVenue står nogle af ungdomsrejsebranchens mest erfarne skikkelser. Teamet har sammenlagt 30 års erfaring med at drive ungdomsrejsebureau med skiferier til Alperne.  

Vi fokuserer på gode og trygge oplevelser i Alperne, hvor vi udover at tilbyde gode skioplevelser, også tilbyder sjove events for vores gæster. Vi har været med til alt fra store udendørs fester til skikonkurrencer, fodboldkampe i skistøvler og picnic i sneen. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan og vil arrangere. Vi laver både rejser for grupper som “blot” vil stå på ski, ligesom vi gerne laver helt skræddersyede grupperejser for skoler.  

OLIVER SCHLIPPE

Oliver Schlippe Hansen har ansvaret for vores gymnasierejser. Oliver startede sin rejse i branchen som guide i Val d’Isere og har sidenhen solgt og arrangeret grupperejser for samtlige gymnasier landet over 

LASSE BACH 

Lasse Bach står for alle vores universitetsrejser og er samtidigt vores styrmand hvad angår samtlige events vi laver i alperne. Erfaringen er ikke til at tage fejl af og de tusindvis af gæster har skabt Lasses evige sans for gode skioplevelser.  


TOKE HYLDGAARD 

Toke Hyldgaard er manden bagerst på kontoret. Alt er prøvet igennem 12 år med Summitweek, som han selv startede, hvorefter en ny rejse med fuldt fokus på ungdomsrejser nu er begyndt. Det betyder at netværket i alperne er bredt og mulighederne uendelige.