SKIVENUE ARMBÅND


ALT HVAD DU SKAL VIDE

ARMBÅND


Hvad gør armbåndet og hvad er inklusiv?

Det er en anelse mere information, end vi kan skrive kort her. Så hvis du er interesseret i at vide mere om vores armbånd, så har vi lavet en hel side med kun det til dig! Den kan du finde her:

EVENTPROGRAM


Hvad sker der i min uge?

Det er altid et af ugens højdepunkter, både for jer - men bestemt også for os! Vi arbejde hvert år benhårdt for at få sammensat det bedst e eventprogrammet hurtigst muligt. Vi tilpasser det løbende pr. destination pr. uge til det antal af gæster som rejser til Alperne. Derfor er det først endeligt rimelig tæt på rejsen at vi har det endelige program fastlagt. Men så snart vi er færdige med det, så ved du det også!  

ALKOHOL


Hvad er reglerne om alkohol?

I Frankrig er der ret specielle regler om alkohol. Det er blandt andet ikke tilladt at drikke alkohol på gaden eller offentlige arealer, heri heller ikke tilladt at drikke det på pisten.  

Præcis som hvis man skal købe alkohol eller i byen om aftenen herhjemme i Danmark, skal man kunne fremvise gyldigt ID. Det er ikke tilladt at købe eller være i besiddelse af alkohol når man er under 18.


Når mørket falder på 

De gode skidage i Alpernes varme solskin kan virke fortryllende! Så skønt, at man nogle gange glemmer at det fortsat er rigtig koldt udenfor. Særligt så snart mørket falder på, og solen forsvinder ned bag de sneklædte bjerge, falder temperaturen drastisk. Det kan let blive helt ned til -20 grader om natten i nogle dele af skisæsonen. Derfor er det altid vigtigt at være godt påklædt til at færdes udendørs. Gå altid sammen med nogle om natten, og indtag ikke alkohol i en mængde der gør det farligt for dig selv eller dem omkring dig.  
På alle vores gymnasieture vil der være nattevagter der færdes i byen i løbet af hele natten, for at undgå potentielt farlige situationer. Ligeledes er byen myndigheder også meget opmærksomme på det samme.  

RABATTER


Får jeg rabat ved at vise mit armbånd? 

Det gør du helt bestemt! Vi forhandler hvert eneste år et hav af gode aftaler overalt i byen, som sikre dig de bedste priser ved at vise dit armbånd! Det er derfor altid en god idé, at vise sit armbånd inden du betaler, så du sikre dit at få det fulde ud af det. Får du gjort det hver gang, er der rigtig mange penge at spare i løbet af en hel uge.