Les Arcs 1800

Les Arcs er en bilfri by som danner ramme for et fantastisk skiresort: Paradiski. Her finder du totalt 420 km piste og 2 gjetsjere!


  • Skiløb på 2 gletsjere op til 3250 m 
  • Afterski på den nyeste La Folie Douce  
  • Store indkvarteringer til studerende med let adgang til piste 
  • Høj snesikkerhed og lang sæson Les Arcs 1800Man tillader sig næsten at lade skiområdets navn tale for sig selv: Paradiski. Det er ikke desto mindre hvad det er. Totalt får du lige omkring 420 km piste i området. Herunder er det lokale liftkort for Les Arcs 210 km. Les Arcs er opdelt i flere bydele hvorfor det hedder 1800 da den store bydel ligger i 1800m.  


  • Skiløb på 2 gletsjere op til 3250 m 
  • Afterski på den nyeste La Folie Douce  
  • Store indkvarteringer til studerende med let adgang til piste 
  • Høj snesikkerhed og lang sæson 

Byen


Les Arcs er en kompliceret størrelse da det dækker over mange bydele. Helt fra 2000 m ned til Bourg-Saint-Maurice i dalen er byerne forbundet med både lifte og veje. Les Arcs 1800 er den klart største del og derfor er den super relevant for ungdomsgrupper. Her er alt fra en masse barer, skiudlejninger, afterski og et diskotek.  

Barer & natteliv


Les Arcs 1800 har mange muligheder, hvad angår barer og natteliv. Til afterski vil man uden tvivl tage forbi La Folie Douce. Den store afterskikæde har for nyligt (inden 19/20 sæsonen) udvidet der restaurationer til Les Arcs. De har ombygget og bygget til så der nu fremstår en kæmpe afterskibar som også fungerer som frokoststed i løbet af dagen. Når de lukker kan du fortsætte enten med liften eller de få 100m ned til byen på ski for at komme hjemad. Nattelivet bliver også spillet op på Club 73 hvor de sene nattetimer kan bruges.    

Events


SkiVenue skræddersyer dine events. Vi kan lave store fester om dagen og om natten, vi kan arrangere picnic i sneen, beerpong-turnering om aftenen eller en sjov kælketur for din gruppe. Sammen med dig og din gruppe planlægger vi det som gør jeres oplevelse fantastisk.  


Skiløbet


I Paradiski har de totalt 420 km piste. I det lokale liftkort som virker til “Les Arcs-Peisey-Vallandry". Her har du 210 km piste som er rigeligt til den gennemsnitlige skiløber. Hvis du har brug for mere kan du udvide til La Plagne hvor du får yderligere 210 kilometer. Mellem områder er der en kæmpe lift til at forbinde de to.  

Indkvartering


Vi bruger mange store indkvarteringer som primært ligger i delene Charvet og Villards. Det betyder at du uanset bor tæt på turens deltagere. Vi kan totalt huse op til 1000. Ikke nok med at de ligger klods op ad hinanden så ligger alt også tæt på indkøbsmuligheder.   

Kontakt os for at finde lige præcis det, der passer jeres gruppe. 


LES ARCS

SEND OS EN

FORESPØRGSEL

 
 
 
 
 
Alpe d'Huez
Les Arcs 1800
Les Deux Alpes
Sestriere
Tignes
Val d'Isere
Val Thorens
Anden