INDKVARTERING


I Frankrig er næsten alle indkvarteringer lejligheder, og ikke hoteller eller hytter som man måske kender fra Norge og Sverige. Det betyder, at du har eget køkken/bad/toilet og alt hvad du har brug for til en uges skiferie i Alperne! Lejlighederne kan i de fleste tilfælde beskrives som småt men godt - men heldigvis bruger man ikke størstedelen af sin skiferie hjemme!  

Gruppebooking med gymnasium eller universitet 


I forbindelse med en grupperejse, er det i samarbejde med repræsentanterne fra din gruppe, at vi vælger hvilke lejligheder, der er til rådighed i de forskellige residenser. Dette gør vi, så vi er sikre på, at det passer præcist til jeres gruppe og ønsker! Lejlighederne er det vi kalder standard indkvartering, hvilket er simple og velfungerende lejligheder, der alle indeholder et køkken/ bad/toilet/sengepladser. Disse lejligheder er ofte indrettet efter franske standarder, som for de fleste ikke er synderligt pænt, men alligevel med en smule charme. Størrelsen på standard lejlighederne er 4/6 personer og er ofte relativt små. Det er ikke unormalt at en 4 personers lejlighed er 20-25 kvm, så man kommer til at bo tæt. Men heldigvis skal det meste af tiden på bruges på pisten og afterski, ikke? ;)  

Opgraderingslejligheder med gymnasier eller universiteter 


Hvis du godt kunne tænke dig at bo en anelse større og have en lidt mere luksuriøs lejlighed, så kan vi også sagtens hjælpe med det! Der vil i langt de fleste tilfælde være muligheder for at opgradere lejligheder i hver uge på de fleste af vores destinationer, naturligvis mod en merpris. Hvis det er noget dig og din vennegruppe kunne tænke jer, så send os en mail! Vi skal vide hvor mange personer I er samt hvad jeres budget er udover grundpakkeprisen som medfølger standard indlogering. Så prøver vi at finde det bedste match til jer! 

KONTAKT

Er du i tvivl om noget med lejligheder? Så kontakt os endelig med spørgsmål - vi er her jo for at hjælpe dig med at få den bedste skiferie!