Sestriere

Via Lattea er skiområdet i Sestriere. I Via Lattea kan du stå på ski både i Italien og Frankrig i det 400 kilometerstore område!


 • Stort skiområde lige uden for døren
  • Billigt at spise og drikke
  • Snesikkert og solsikkert
  • Afterski på bjerget og stor natklub i byen

   Sestriere


   Midt i det 400km store skiområde Via Lattea ligger Sestriere i over to kilometers højde. Snesikkerheden er i top, og skiløbet er lige uden for døren. I Italien er priserne lavere end på franske destinationer, så her får man lidt mere for det samme.  

   • Stort skiområde lige uden for døren 
   • Billigt at spise og drikke 
   • Snesikkert og solsikkert 
   • Afterski på bjerget og stor natklub i byen.  

    

   Events


   På pisten? I byen? I bestemmer selv. Planlæg jeres events i Sestriere sammen med os, så I får en god oplevelse. Hvad end I ønsker fælles middag, afterskifest eller en fodboldturnering i sneen med skistøvler, så kan det lade sig gøre i Sestriere.  


   Barer & natteliv


   På en skiferie til Sestriere får man lidt mere for lidt mindre. Udover gratis entré i hele byen, så bydes der på alt fra små barer til det store diskotek Tabata med plads til over 1.000 personer. En god cocktail kan nydes på Bar Spotti. Når skiløbet er slut ligger afterskistedet GFC på bjerget, hvor der med høj musik og dansegulv under åben himmel er et venue som stiller selv den største afterski-sult. GFC er åbent hele eftermiddagen og aftenen, så her kan man fortsætte i skistøvler til ud på aftenen.  

   Byen


   Midt i skiomtådet Via Lattea ligger Sestriere. Her får du fantastisk skiløb rundt om byen og god italiensk mad på alle gadehjørner. Der findes et bredt udbud af barer og restauranter ligesom byen har udendørs pool og et stort udbud af spændende aktiviteter. 

    

   Skiløbet


   400 km piste bydes der på som fordeler sig med ca 300km piste i Italien og 100km piste i Frankrig. Liftkortet dækker Italien hver dag, og området i Frankrig en dag om ugen. Fra Sestriere kan du stå på ski til Sauze d’OulxCessana og hele vejen over til Montgenevre i Frankrig. Du bestemmer selv hvor turen skal gå hen, og alt efter temperament og evner på ski er der et område der passer den enkelte.  

   På bjerget er der flere gode restauranter hvor man kan sidde i den italienske sol og nyde bjergene.

   Indkvartering


   I Sestriere benytter vi os hovedsageligt af Villaggio Olimpico, Palace Residence og Edelweiss. Alle 3 steder byder på store lejligheder i god kvalitet. Lejlighederne i Italien er generelt væsentligt større end i Frankrig. Uanset hvor du bor, så kan man gå til både skiløb og bylivet.   


   SESTRIERE

   SEND OS EN

   FORESPØRGSEL

    
    
    
    
    
   Alpe d'Huez
   Les Arcs 1800
   Les Deux Alpes
   Sestriere
   Tignes
   Val d'Isere
   Val Thorens
   Anden