Val Thorens

Val Thorens er blevet kåret som verdens bedste sammenhængende skisystem mange år i streg! 


  • Skiløb i verdensklasse 
  • Afterski på Folie Douce, 360, Favela, SneSko, vælg selv...  
  • Billige indkvarteringer til studerende 
  • Høj snesikkerhed og lang sæson

Val Thorens


Val Thorens summer af glade unge mennesker. Byen er altid garant for at være fyldt at universitetsstuderende i januar og gymnasier i februar. Med flere kåringer som Europas bedste skidestination får du også en skioplevelse som sent glemmes.  

Val Thorens er det hele, verdensklasse skiløb i Le Trois Vallées, fantastisk afterski på bjerget og et pulserende bar og natteliv 

 

Events


SkiVenue skræddersyer dine events. Vi kan lave store fester om dagen og om natten, vi kan arrangere picnic i sneen, stand-up om aftenen eller en sjov kælketur for din gruppe. Sammen med dig og din gruppe planlægger vi det som gør jeres oplevelse fantastisk.  


Byen


Val Thorens er opdelt i en øvre og en nedre bydel – begge ender har hver sin fordel. I den øvre bydel finder man bargaden og et godt udvalg af restauranter, samt et stort udvalg af ældre, men billige, lejligheder. Den nedre bydel er altid tæt på skiløbet, og her findes store lejlighedskomplekser hvor vi kan indkvartere mange samlet.  


Barer & natteliv


Val Thorens behøver ingen forkromet beskrivelse af mulighederne for afterski og fest – for her har man alt hvad man ønsker. Afterski på bjerget på Folie Douce eller 360. Afterski i byen på Saloon, FavelaSneSkoFrog og vi kunne blive ved. Fest om aftenen på Klub Summit eller Malaysia med plads til over 1.000 mennesker. Festen i Val Thorens er fantastisk!

 

Skiløbet


2300 meter over havet ligger Val Thorens – og pisterne strækker sig yderligere en kilometer mod himlen og en kilometer mod havet. Det betyder et kæmpe skiområde og høj snesikkerhed. Val Thorens er flere gange kåret til verdens bedste skiområde, hvor man både lokalt omkring Val Thorens og ud i hele Trois Vallées kan udforske gode pister og fantastisk offpiste. Lifterne er effektive og skiløbet fantastisk. I vores priser indgår det lokale liftkort til Val Thorens, men det er muligt at udvide til at gælde hele Trois Vallees.  


Indkvartering


Bo tæt på byens puls i den øvre bydel – her findes nogle af byens ældre små lejligheder, hvor man grundlæggende skal opholde sig for at sove. Det er små lejligheder hvor man som venner kommer hinanden ved, men til gengæld er priserne fornuftige og alt er indenfor få minutters gang.  

I den nedre bydel eller omkring snetorvet findes der en blanding af ældre og nyere lejligheder. Vi kan samle store grupper i den nedre bydel, hvor man har 10-15 minutters gåtur til centrum, men derimod får lidt større og nyere lejligheder.  


VAL THORENS

LES 3 VALLÉES

SEND OS EN

FORESPØRGSEL

 
 
 
 
 
Alpe d'Huez
Les Arcs 1800
Les Deux Alpes
Sestriere
Tignes
Val d'Isere
Val Thorens
Anden