REJSEBEVIS/BILLET


Hvornår får jeg mit rejsebevis?

Vi gør vores ypperste for at det kommer 14 dage før din afrejse. Det som spiller ind er om alle har færdiggjort alt ved sin rejse. Vi lover dog at senest 7 dage inden, så skulle papirerne ligge i din indbakke

BETALING


Hvornår er der deadline for betaling?

Ved grupperejser er der stor variation på indbetalings-datoer. Der kan være lavet specielle aftaler som passer som fod i hose på den enkelte gruppe. Som udgangspunkt ligger vores grupperejser til betaling af depositum eller 1. rate på 1.750 DKK den 1. oktober 2021. Restbetaling ligger som udgangspunkt den 1. december 2021.

ÆNDRINGER


Skal der ske ændringer på din rejse?

Du skal uden tøven give en melding når du finder ud af der skal ændres noget på din rejse. På den måde sikrer vi at kan hjælpe dig bedst mulig. Derfor kan vi heller ikke garantere at vi kan hjælpe dig, men vil selvfølgelig gå langt for det! Normaltvis er det sådan at vi kan løse det meste op til 14 dage før din afrejse, men herefter kan det være at det bliver svært. Hvis du har betalt dit restbeløb skal du uanset hvad ringe eller skrive til os!  


Navneændring

Har du fortrudt? Er du blevet forhindret? Det sker sommetider. For at du ikke skal miste alle dine penge, der skudt efter rejsen, så kan man overdrage rejsen til en anden. Fra din restbetalingdato til 14 dage før afrejse, skal du ringe eller skrive til os, så gør vi det for dig kvit og frit. Under 14 dage før koster det 500 DKK i administrationsgebyr at foretage en navneændring.  

AFGANGSTIDER


Hvornår er der afgang fra Danmark?

Der er nærmest lige så langt til Alperne som Sverige er langt. Uanset om det er med bus, fly eller egen transport.

Alle vores grupperejser er tilpasset. Det betyder at det er forskelligt for alle, hvornår der er afrejse fra Danmark.

Uanset om du er med bus eller fly, så skal du faktisk bare tjekke dit rejsebevis - hvis du skulle have spørgsmål, så må du endelig kontakte os! Som udgangspunkt flyver vores fly ud og hjem lørdag til lørdag. Busrejsen er fra Danmark om fredagen og hjemkomst søndag ni dage efter.

FORSIKRINGER


Vi tilbyder følgende forsikringer: 

  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Re-eksamensforsikring

PAKKELISTE


Det er ikke rart at stå i alperne uden underbukser eller solbriller. Derfor har vi lavet en pakkeliste.  

Den er selvfølgelig ikke fuldkommen, men du skulle være dækket godt ind hvis du i hvert fald her alt på listen med!  

SKITRANSPORT/SKILEJE


Har du investeret i eget udstyr eller har du brug for at leje? 

 
Har selv udstyr 

Du kan selvfølgelig tage dit eget udstyr med på både vores bus- og flyrejser. Du skal huske at bestille det i forvejen så vi kan sikre der er plads til det. Det er specielt på fly at der kan være et begrænset antal kg til bagage.  


Skal leje udstyr  

Hvis du ikke har dit eget udstyr er det mulig at leje på destinationen. Der er forskellige priser afhængig af kvaliteten af udstyret. Det læner sig også direkte op af dit niveau. Det kan ikke altid betale sig at leje de dyreste ski, hvis du fx er nybegynder  

Hvis du undervejs vælger mening om hvad du har lejet, så skriv/ring til os hurtigst muligt så vi kan være behjælpelig med at ændre det.