EVENTPAKKER


Vi gør det nemt for dig! Med vores fordelsarmbånd, så går du ikke glip af noget som helst på din skiferie - og du kan spare penge på både restauranter, barer og natklubber. Hvem elsker ikke det?


Vi har gjort det nemt for dig, og lavet 3 forskellige typer armbånd alt efter hvad der passer præcis til netop din skiferie og dine ønsker! Her kan du få en kort overblik over hvad de forskellige armbånd generent indeholder: 

EVENTPAKKER

BASIS

Skivenues basisarmbånd indeholder: 

 • Koncerter med artister 
 • Rabataftaler (Restauranter, barer, natklubber mm.) 
 • BBQ i Pisten  
 • Gratis entré på natklubber  

GULD

Skivenues guldarmbånd indeholder: 

 • Alt fra basisarmbåndet 
 • Halv pension (morgenmad og frokost eller morgen- og aftensmad afhængig af destination)  

VIP

Skivenues VIP-armbånd indeholder: 

  • Alt fra basisarmbåndet  
  • Alt fra guldarmbåndet 
  • Prebooking på opgraderings-lejligheder 
  • Førsteret på tilkøb af flybilletter 
  • Priorityline på natklubber 

  CUSTOM ARMBÅND

  Vi laver også skræddersyede armbånd til store grupper! Dette gøre i samarbejde med jeres ambassadører, så armbåndspakken passer præcis til jer. Det er typisk ved større grupperejser på 500+, men vi tager gerne en snak om det ved mindre også!  

  Koncerter med artister

  Rabataftaler

  BBQ/Picnic

  Entré på

  samarbejdsklubber

  Halvpension

  Priorityline på samarbejdsklubber 

  Prebooking på chalet og flybiletter 

  Hvert år arrangerer vi de største koncerter med dygtige artister på både afterski og natklubber, som du kender det hjemmefra bare i federe omgivelser! Programmet variere fra uge til uge og du kan finde mere specifik information på din gruppes tilmeldingsside.

  Hvert år laver vi nye og gode rabataftaler overalt i hele byen. Det er typisk rabat på diverse restauranter, supermarkeder, barer og natklubber. Præcis hvor du får rabat med dit armbånd afhænger naturligvis af hvilken uge og destination netop din skiferie er planlagt til.

  Hver eneste uge afholder vi en stor hyggeligt BBQ for alle vores gæster med armbånd! Den dag kan du lade madpakken blive hjemme, der står vi for både mad og hygge! 

  Du slipper for at betale de kedelige entrépriser, som der eller normalt er på de klubber vi samarbejder med.  Der skal dog tages forbehold for, at de dage som natklubberne selv står for at arrangere store artister, der kan stadig være en entrépris - men så får man da lidt for pengene! 

  Med vores Gold og VIP armbånd er der altid inklusiv halvpension. Det variere fra destination til destination om det er morgen- og aftensmad eller morgenmad og frokost. Dette kan du se mere om når du bestiller dit armbånd.  

  Med vores VIP-armbånd har vi sørget for, at du får mere tid til at feste og mindre ventetid ude foran klubben! Der er en speciel priorityline til dig i de tidsperioder hvor der står mange i kø, så det går endnu hurtigere at komme ind. 

  Vi har hvert eneste år stor efterspørgsel på opgraderingslejlighederne, også ofte nævnt som et chalet. Med VIP-armbåndet står du forrest i køen til at bestille disse, og kan være sikker på at få et - selv i de travle uger. Du vil også være blandt de første som bliver tilbudt en billig flybillet hjem, såfremt der kommer ledige pladser på vores charterfly.