Les Deux Alpes

I 1650 meter ligger Les Deux Alpes som har gletsjerskiløb op til hele 3600 m!


  • Skiløb fra 3600 m til 1300 m. i verdensklasse 
  • Afterski på Pano Bar og Umbrella Bar...  
  • Stor indkvartering til studerende med let adgang til piste 
  • Høj snesikkerhed og lang sæson 

Les Deux Alpes


Les Deux Alpes er et sneparadis som har højt skiløb med lange nedløb og en by der summer af liv. Byen har åbent både sommer og vinter og gletsjeren har sågar sommerskiløb, så her er der højt snesikkerhed. Les Deux Alpes er et samlingssted for mange freeride-skiers da det store off-piste område La Grave ligger tæt på.   


  • Skiløb fra 3600 m til 1300 m. i verdensklasse 
  • Afterski på Pano Bar og Umbrella Bar..
  • Stor indkvartering til studerende med let adgang til piste 
  • Høj snesikkerhed og lang sæson 

Byen


Les Deux Alpes ligger i dalen vores 2 bjergrygge mødes. Det betyder at der fra den ene ende til anden kræves en 20 minutters gåtur. Men frygt ej, alt pulserende liv, butikker, de store residenser, diskoteker og barer er samlet i den ene ende. Det betyder at alt ligger inde for rækkevide og let tilgængeligt på skituren. 

Barer & natteliv


Les Deux Alpes har mange muligheder, hvad angår barer og natteliv. Til afterski vil man starte i 2400 meters højde på Pano-bar med en kæmpe fest. Når de lukker kl. 17 kan du tage liften nærmest direkte ned til Umbrella Bar for at fortsætte til kl. 19. Byens bedste baroplevelse får du helt sikker på Smithys Tavern som er fungerende spisested men fra 21-22 skruer de op for musikken indtil kl. 02 hvor de lukker. Lige ved siden af ligger byens største diskotek Avalanche hvor festen kan fortsætte til den lyse morgen.

Events


SkiVenue skræddersyer dine events. Vi kan lave store fester om dagen og om natten, vi kan arrangere picnic i sneen, beerpong-turnering om aftenen eller en sjov kælketur for din gruppe. Sammen med dig og din gruppe planlægger vi det som gør jeres oplevelse fantastisk.


Skiløbet


Les Deux Alpes ligger i 1650 meters højde hvilket er relativt lav. Men det gør bare at temperaturen er det højere på både afterski og når du er nede i byen. Med 3 lifte kan du komme til toppen af gletsjeren som måler sig på til 3600m. Om sommeren bliver gletsjeren brugt til sommerskiløb netop pga. den høje beliggenhed. Det betyder fantastisk snesikkerhed og klasse gjetsjerskiløb. Inden 20/21 sæsonen fik de endnu en lift som betyder at der nu er 2 lifte der transportere dig op til gletsjeren.  

Indkvartering


Vi bruger 2 store indkvarteringer som ligger op af hinanden der hedder La Muzelle og Andromede. Disse kan huse op til 800 personer. Ikke nok med det ligger de 150 m fra liften og mindre afstand til bylivet samt indkøbsmuligheder.   

Kontakt os for at finde lige præcis det, der passer jeres gruppe. 


LES DEUX ALPES

SEND OS EN

FORESPØRGSEL

 
 
 
 
 
Alpe d'Huez
Les Arcs 1800
Les Deux Alpes
Sestriere
Tignes
Val d'Isere
Val Thorens
Anden