Val d'Isere

Val d'Isere er et af de fedeste steder at stå på ski i hele verden. Skiløb op til 3456m og 350 km med i liftkortet!


  • Den største Folie Douce 
  • Fantastiske 350km skiløb i Espace Killy 
  • Hyggelig fransk bjergby 
  • Glimrende natteliv 

Val d'Isere


Val d’Isère er bare lidt mere end alt det andet. Lidt mere lækkert, lidt hyggeligere og lidt mere luksus. Det er utroligt skiløb i Espace Killy, det er unik afterski på Folie Douce og Cocorico og spændende natteliv på DouDoune. Og for at det ikke skulle være nok, så er byen enormt hyggelig og sprængfyldt med gode restauranter.    

 

Events


Vores mest populære events i Val d’Isère inkluderer ofte natklubben  DouDoune eller afterski-stederne Folie Douce og Cocorico. Men mulighederne er mange, og vores team har været med til at arrangere alt fra skikonkurrencer til BBQ i sneen. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for jeres events i Val d’Isère.  


Byen


Val d’Isère har det hele nede i byen. Der er hyggelige små gader og autentisk fransk bjerg-charme. Der er gode restauranter, gode vinbarer og masser af franske specialbutikker. 


Skiløbet


Espace Killy strækker sig over 350 km skiløb og forbinder Val d’Isère og Tignes og leverer noget af verdens bedste skiløb. 

Systemet er effektivt og man når hurtigt rundt i hele området. Der er gode muligheder for godt pisteskiløb og ligeså gode muligheder udenfor pisten. I Tignes finder man gletcheren Grand Motte som med skiløb op i 3.456 meter er garant for god sne, både om vinteren og om sommeren.  

Espace Killy kan man både tage på rundtur i skiområdet, eller køre direkte igennem systemet for at nå favoritpisterne. Området byder på flere parker og glimrende muligheder for gode stop i terrænet på restauranter og udeserveringer.  


Barer & natteliv


Efter endt skiløb i Val d’Isère er det åbenlyse valg at køre forbi Folie Douce på bjerget. Herfra går afterskituren gerne til Cocorico nede i byen eller et andet af byens mange gode steder. Når aftensmaden er indtaget og hvis man vil hygge sig ud på de små timer, så er DouDoune stedet man går til i Val d’Isère. Natklubben er luksuriøst og moderne indrettet og skifter gerne interiør hvert eneste år, således at en ny sæson byder på en ny oplevelse.  

 

Indkvartering


I Val d’Isère kan vi hjælpe med alt fra enkle lejligheder til store chalet’er med pool og servering. Her findes noget for enhver smag. For større grupper kan vi indkvartere op til 375 personer samlet på samme hotel, hvilket gør destinationen velegnet til alle typer af grupper. Vi glæder os til at høre fra jer med jeres specifikke ønskemål til den perfekte skiferie i Val d’Isère.

 


ESPACE KILLY (VAL D'ISERE) 

SEND OS EN

FORESPØRGSEL

 
 
 
 
 
Alpe d'Huez
Les Arcs 1800
Les Deux Alpes
Sestriere
Tignes
Val d'Isere
Val Thorens
Anden