Tignes

I 2100 meters højde ligger den lille perle, Tignes. Med adgang direkte til gletsjeren fåes det ikke bedre!


  • Snesikkert med høj beliggenhed 
  • Direkte adgang til gletcher-skiløb 
  • Kompakt by hvor dine venner aldrig er langt væk.  
  • Nem adgang til Folie Douce på bjerget 

Tignes


Tignes er opdelt i mindre byer som slænger sig op ad bjerget. Vi laver størstedelen af vores rejser til den højest beliggende af byerne som hedder Tignes Val Claret, men kan også arrangere rejser til byen Tignes Le Lac.  


Tignes er en del af skiområdet Espace Killy, som inkluderer både Tignes og Val d’Isere.  

  • Snesikkert med høj beliggenhed 
  • Direkte adgang til gletcher-skiløb 
  • Kompakt by hvor dine venner aldrig er langt væk.  
  • Nem adgang til Folie Douce på bjerget 

 

Indkvartering


Tignes har mange lejligheder for 3-7 personer af enkel standard og til en fornuftig pris. Så en stor gruppe på over 1.000 personer kan indkvarteres til samme pris i Tignes. Der findes også bedre og større lejligheder hvis behovet er der for lidt mere plads. Tignes Val Claret er 800 meter lang og 400 meter bred, så uanset hvor du bor er du tæt på det hele. Pisterne slænger sig rundt om byen så skiløbet er tæt på alle lejligheder i byen. 

Skiløbet


Espace Killy strækker sig over 350 km skiløb og forbinder Val d’Isere og Tignes og leverer noget af verdens bedste skiløb. Systemet er effektivt og man når hurtigt rundt i hele området. Der er gode muligheder for godt pisteskiløb og ligeså gode muligheder udenfor pisten. I Tignes finder man gletcheren Grand Motte som med skiløb op i 3.456 meter er garant for god sne, både om vinteren og om sommeren.  

I Espace Killy kan man både tage på rundtur i skiområdet, eller køre direkte igennem systemet for at nå favoritpisterne. Området byder på flere parker og glimrende muligheder for gode stop i terrænet på restauranter og udeserveringer.

Byen


Tignes Val Claret ligger midt i skiløbet og er en utroligt kompakt by. Her er der aldrig langt til noget, hvad end det er skiløb eller bylivet. Tignes er en satellitby og ligger i 2.100 meter højde. Her er et godt udbud af indkvarteringer og mange sjove oplevelser uden ski på.

.  


Barer & natteliv


Med adgang til Folie Douce er afterskien altid perfekt. Og når Folie Douce lukker, så er det nyrenoverede Cocorico i Tignes et godt sted at fortsætte. Derudover er byen fyldt med mindre barer og et par større diskoteker for dem som ønsker at fortsætte længere ud på natten. I Tignes har du aldrig langt hjem og dine venner bor altid tæt på.  

Med et godt udbud af udeserveringer er det oplagt at sætte sig udendørs og hygge sig hvis solen kigger frem.  

Events


Tignes er kendt for at kunne håndtere alle typer af events. Gode konkurrencer med aktiviteter som slalomkonkurrence og skøjteløb kan arrangeres tæt på Tignes, men der er også rig mulighed for at holde store standup-shows samt gode fester. 

ESPACE KILLY (TIGNES)

SEND OS EN

FORESPØRGSEL

 
 
 
 
 
Alpe d'Huez
Les Arcs 1800
Les Deux Alpes
Sestriere
Tignes
Val d'Isere
Val Thorens
Anden