Har du en passion for ski, og synes du det er sjovt at have indflydelse på planlægning og promovering? Så er det lige præcis dig vi leder efter til at repræsentere os på ungdomsuddannelser som gymnasier, universitet og lignende!  


Du tænker måske hvad det vil sige at være repræsentant for Skivenue? Det betyder noget så simpelt som at du samarbejder med os til planlægningen og koordineringen af skituren på netop din uddannelse, og er talerøret udadtil. Du vil stå for at viderebringe budskabet på din skole og få overbevist alle om, at det simpelthen er en uge de ikke vil gå glip af! Vi plejer at sige, at jo flere der kommer med, jo federe en tur bliver det for alle. Men er det så bare rent arbejde? Niks! Der følger naturligvis en masse fordele med ved at være Skivenue repræsentant, samt en unik mulighed for at skabe en uforglemmelig oplevelse for både dig og dine medstuderende.

BLIV ARRANGØR

HVAD KRÆVER DET? 

Hvor meget skal jeg så lave?  

Det er faktisk helt op til dig selv! Vi plejer at sige at din indsats er lig med resultater. Jo mere energi vi sammen lægger i det, jo større en succes bliver det. Vi har mange års erfaring med at hjælpe til med hele processen, og udarbejder en plan for det hele, så du aldrig kommer til at stå alene med det. Langt de fleste grupper er 2-4 personer som både gør arbejdet og oplevelsen det bedre!  

Jeg vil gerne i gang, hvordan starter jeg?

Det er noget så simpelt, som bare at tage kontakt til os! I bunden af siden er der en formular du kan udfylde, og ellers er du meget velkommen til at fange os på telefonen eller sende og en mail. Så vil vi sætte dig ind i processen fra start til slut, og få den gode oplevelse skudt i gang med det samme! 

Hvor mange personer skal vi samle?  

Så mange som muligt! Ej, vi anvender repræsentanter til grupper der bliver over 15 mennesker. Dette giver den bedste kommunikation og oplevelse fra start til slut. Såfremt i er en vennegruppe på under 15 som gerne bare vil afsted sammen kan i booke direkte på hjemmesiden eller tage kontakt til os - så finder vi den bedste løsning præcis til jer!  

SEND OS EN

FORESPØRGSEL

 
 
 
 
 
Alpe d'Huez
Les Arcs 1800
Les Deux Alpes
Sestriere
Tignes
Val d'Isere
Val Thorens
Anden