LIFTKORT


ALT HVAD DU SKAL VIDE


Der er altid et 6 dages liftkort inkluderet i pakken.

Hvis du ønsker at fravælge dette, er det muligt og deraf få en rabat på grundpakken.  

UDLEVERING


Hvor og hvornår får jeg mit liftkort?

Du vil få dit liftkort udleveret sammen med din velkomstkuvert. Rejser du med bus til Alperne vil dette være umiddelbart inden du ankommer til destinationen. Hvis du selv kører, vil du blive mødt af en guide på destinationen ved ankomst. Det er meget vigtigt, at du tager et billede af dit liftkortnummer, i tilfælde af at det skulle blive væk. Hvis du er i tvivl om hvilket nummer det er, så tag et billede af begge sider. Hvis du har billeder af dit liftkort, vil du kunne få et nyt for ca. 10 hvis du skulle miste det. Alternativet vil være at skulle købe et nyt til fuld pris på destinationen, som sagtens kan være omkring 300. 

 


PISTEKORT


Får jeg et pistekort?

Det gør du naturligvis! Det er med i velkomstkuverten hvor dit liftkort også er at finde. Du vil også kunne få et mange andre steder, som ved bunden af store lifter, restauranter, turistkontoret, guider mm.  

Mange destinationer vil også have en interaktiv version online. Det kan man nemt finde ved blot at anvende google.  

 


UDVIDELSE


Jeg vil gerne have liftkort til hele området, hvad skal jeg gøre?

Langt de fleste destinationer har allerede det fulde område med i liftkortet. Der er dog undtagelser hvor det kun er en del af liftkortet som er med i grundpakken. Ønsker du her at udvide det til det fulde område, kan det både gøres direkte gennem os eller på liftkortkontoret på destinationen. 


Mange steder er det også muligt at udvide blot én enkelt dag, hvis man ikke ønsker at betale for en hel uge. Dette gøres direkte ved liftkoret og koster 20 – 40 pr. dag afhængig af destination og hvornår på sæsonen din rejse ligger. 

PRISFORSKEL


Koster et liftkort altid det samme?


Nej det gør det ikke. Prisen varierer både afhængig af destination, men også hvilken uge du rejser i. Prisen på liftkortet er inkluderet i grundpakkeprisen og vil være den samme for alle deltagere på den samme gruppe.  

 


MISTET LIFTKORT


Hvad gør jeg hvis jeg mister mit liftkort?

Liftkortet kan blive væk, det sker ind i mellem for selv den bedste. Vi anbefaler altid har man har det i en specifik jakkelomme, så man aldrig har behov for at åbne den, eller skulle tænker over hvor det er henne.  


Hvis du alligevel skulle miste dit liftkort, kan du få et nyt for omkring 10 hvis du har husket at tage billede af liftkortnummeret. Det er altid en god idé at tage billede af begge sider, hvis du skulle være i tvivl om hvilket nummer det er. Herefter skal du gå til liftkort- eller turistkontoret hvor de vil spærre dit gamle liftkort, og kunne give dig et nyt.  


Sørg derfor for at det første du gør, er at tage billeder af dit liftkort så snart du modtager det – og mind gerne din glemsomme ven om at gøre det samme!